fakhri123

fakhri123

Bercita-cita tinggi

Aktif 18.02.2014, 19:24

746

mata
Adakah saya membantu? Katakanlah terima kasih!
Terima kasih
78
  • Nama pertama: fakhri
  • Umur : 15
  • Tahap: Sekolah Menengah

Membantu paling banyak...

Ucap terima kasih (25)

Komen profail

aniszulaifuddin
aniszulaifuddin 21.02.2014, 15:03
ok, tq my brother....^_-...
fakhri123
fakhri123 17.02.2014, 20:18
sup
Achillea
Achillea 13.02.2014, 19:51
Brofist! :)
fakhri123
fakhri123 11.02.2014, 20:18
Mula-mula sekali cari gambar apa di google images. Sebelum itu buka paint dahulu. Lepas tu kau tekan right klick dekat mouse tu kalau kau ada namapak copy tekanlah copy. Lepas tu di paint pula kau tekan lah paste nanti gambar tu pon ada. Akhir sekali kau design lah apa-apa pun. Selepas kau dah design save lah dekat kau punya folder
fakhri123
fakhri123 11.02.2014, 20:16
ohh senang je.
aniszulaifuddin
aniszulaifuddin 08.02.2014, 21:26
hai... macam mana nk tukar gambar dan macam mana nk ambil gambar yg dekat internet/ google images...???anybody can help me???^_^?
fakhri123
fakhri123 07.02.2014, 12:02
fungsi usus besar usus kecil kulit dan hati
izzahcool
izzahcool 07.02.2014, 12:01
fugsi apa
fakhri123
fakhri123 06.02.2014, 18:40
aku taktahu fungsinya
Lihat lebih banyak