Kedudukan biasa
Nama Threshold (mata) Jawapan terbaik dikira* Penerangan
Pintar 15000 50 Pengguna yang telah membantu orang lain untuk beberapa bulan, teliti dan sangat tepat, mereka sangat pakar. Anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan yang terbaik daripada yang terbaik dengan jawapan daripada pengguna tersebut.
Jaguh 3000 15 Jika daripada Pakar anda sudah boleh mengharapkan yang terbaik, hanya memikirkan apa yang Jaguh boleh tawarkan! Pengguna ini sentiasa aktif dan mereka bersama kami untuk beberapa bulan. Ini telah terbukti dengan sendirinya!
Pakar 1000 10 Seorang pengguna yang sempurna! Disahkan oleh banyak yang lain. Penyedia jawapan berkualiti tinggi .
Virtuoso 500 5 Hanya pengguna yang menonjol, juga, di samping aktiviti yang tinggi, mempunyai ulasan dan pendapat yang sangat baik mengenai pengguna lain, boleh mendapatkan pengiktirafan ini. Pengguna kami telah berkali-kali mendapat jawapan yang diberikan oleh mereka ini untuk menjadi yang terbaik, dan itulah mengapa anda boleh mengharapkan kualiti jawapan yang baik daripada mereka.
Bercita-cita tinggi 250 0 Jika anda memerlukan bantuan daripada seseorang yang dipercayai, seseorang yang membantu ramai orang, maka anda boleh mengharapkan semua yang terbaik daripada mereka seperti: amanah, ketepatan dan keterujaan dengan dunia sains.
Tangan Bantuan 100 0 Pengiktirafan ini diberikan kepada mereka memulakan pengembaraan dengan kami, mahu membantu orang lain. Menyaksikan seseorang yang mempunyai pengiktirafan ini, anda perlu memikirkan pengguna yang akan menjawab soalan anda dengan senyuman di wajah mereka.
Pengguna Baru 0 0 Pengguna baru yang mempunyai masa untuk membuktikan diri mereka sendiri.
Pendeta-Bahasa 0 0 Terbaik dalam subjek Bahasa Malaysia

* - ia merujuk kepada jawapan yang terbaik yang diberikan dalam 30 hari lepas