Jawapan

2015-10-31T11:18:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
     Kajian yang dilakukan selama .... bulan/minggu ini memberikan saya pelbagai pengalaman baru dan menarik.Tugasan ini meggerakkan saya untuk mempelajari tentang tatacara bagi mendapatkan bahan untuk keperluan kerja kursus ini.Melaui kajian ini saya menyedari bahawa kita haruslah berbangga sebagai rakyat malaysia dan bersa bersyukur kerana hidup dalam negara yang aman dan damai seprti malaysia.
    Melaui pemerhatian secara tidak langsung salah satu faktor yang membawa kepada kemajuan pesat ekonomi negara kita dalam pelbagai bidang adalah natijah daripada kepimpinan negara yang mengambil berat terhadap nasib dan masa depan bidang pertanian di negara ini.Di pihak pengurusan kejayaan beliau ialah hasil daripada komitmen yang jjitu terhadap bidang tugasnya selama ini.
     Secara tuntasnya kajain kerja kursus ini telah menyedarkan saya pentingnya sifat bertanggungjawab tabah cekal dan prihatin. Pda masa yang sama saya sedar bahawa betapa banyak perkara sebenarnya mampu menyumbang kepada kemajuan negara.