Esok jangan lupa bawak Slip Kemasukkan,IC dan barang2 nak tulis. kang nak jawab exam tak cukup barang dah susah. Pagi tu rilek2 la ye datang awal sikit kat sekolah. :P

2
Yep. Jangan bawak pencil box masuk dalam dewan peperiksaan nnt kena tangkap basah susah..
good luck...wish you all the best.
hai nak tanya ni . kalau kita ikat pen,pencil dgn pembaris boleh ke? pemeriksa kasi kita buat mcm tu ?
boleh kot..
mmg dia galakkan ikat pun..

Jawapan

2015-11-01T19:03:32+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Thks for the info✌goodluck.
1 5 1
jangan lupa bawak gula2 boleh makan masa exam hahahaha tipu je jangan cuba2 buat XD
2015-11-01T19:27:31+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau risau dan takut, bagaimana?
1 5 1
Takut ye.. Sarapan secawan susu panas dengan cookies mesti dapan menenangkan anda hahahahaha entah la awak saya pon nervous ni. :<
haha
good luck