Jawapan

2015-11-05T12:13:01+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Farisha
·        berusia dalam lingkungan umur 26 tahun
·        seorang gadis yang genius dan pakar dalam penggodaman IT
·        Seorang adik yang penyayang
·        Anak kandung kepada [email protected] dan Karl
·        Berhati-hati dalam membuat keputusan
·      Seorang yang amat mementingkan kesempurnaan. Pakaiannya disusun mengikut kategori dan warna. Semua benda akan disusun mengikut kategori, warna, kegunaan dan pelbagai peraturan yang diciptanya sendiri

Farisha seorang gadis berusia 26 tahun dan seorang  anak kandung [email protected] dan Karl. Farisha juga seorang yang cantik. Buktinya, menurut pandangan Aqram, Farisha agak cantik dan bersopan santun.

Farisha juga seorang yang genius dan pakar dalam penggodaman IT. Buktinya,Farisha diminta oleh Dr Maxi menggodam sistem Dinara yang dibuat oleh Karl atas kepakaran yang dimilikinya  pernah berjaya melepasi sistem keselamatan Bank Sapurba dahulu. Bukti lain, Aqram mengakui kelemahan Dinara dan meminta Farisha menggodam sistem itu supaya keselamatannya boleh ditingkatkan

Selain itu, Farisha adalah seorang yang sangat berhati-hati dalam membuat keputusan. Buktinya,  Farisha tidak tergesa-gesa menerima tawaran Aqram dan Soft Lab untuk projek mini bernilai tinggi. Sebaliknya, Farisha meminta pandangan abangnya yang lebih berpengalaman iaitu Azraai. 


Farisha juga dikatakan seorang yang amat mementingkan kesempurnaan. Sebagai contohnya, pakaiannya disusun mengikut kategori dan warna. Semua benda akan disusun mengikut kategori, warna, kegunaan dan pelbagai peraturan yang diciptanya sendiri.