Ye,ye 1 minggu lagi sekolah...Hari Selasa ni saya parti so,boleh tak mintak bantuan user2 yg lain tolong bagitau apa yg sesuai untuk parti tu nti...Ramai2 yg jawab pun takpe...lagi bagus...
Dan Hari Khamis pulak hari anugerah cemerlang..So,tolong doa-doakanlah ye agar majlis tu berjalan dengan lancar....DAn akhir kata,kepada orang2 yg telah mengahdapi ujian akhir tahun,sy doakan korang dapat result yg cemerlang....SEMOGA BERJAYA! *,*

2

Jawapan

2015-11-15T23:30:09+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Buat jamuan potluck,main game banyak-banyak,tukar-tukar hadiah sesama kawan pakai kostum,buat pertandingan seperti anugerah-anugerah sepanjang tahun,meluangkan masa bersama rakan-rakan.  
1 5 1
Jawapan Paling Bijak!
2015-11-16T12:18:44+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Buat game berebut coklat, buat nyanyian bersama kawan, hias lawa lawa kawasan nak parti tuu . buat tayangan video and ambil gmbr bersama classmates and cikgu kelas.
3 3 3