Jika 1000 bahagi 2 =500,brapekah jumlah keuntungan jika 50 daripada 100 nasi lemak dijual pada harga 1.50 sebungkus dalam mase sehari??
#50 point mari

2
ape???RM7.50!!
biar betol awk ni
sikitnya untung yang orag jual nasi lemak tu..
ehhh...75.00 sorry sorry
lek la jual nasi lmak mmg untung skit je

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2015-11-15T23:13:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Mungkin RM75
100x 1.5=150.00
50x1.5=75.00
@ RM150 bahagi 2 = RM75
1 5 1
hmm , kalau salah pon perlu ke report ??
hmmm perlu,sbab user x tau yg jwpan die btul atau salah,so x perlu diorang susah nak mesej utk ckp yg diorang terslh jwb
erm ..
Automatic Report ialah sistem yg mlaporkan jwpan yg slh tapi sistem ni kdg2 buat ksilapan so x yah takut sbab smue report tu mod yg tgk
ouhh ok
2015-11-15T23:20:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
RM150 BETUL TAK DAH KIRA DAH

OOO TERIMA KASIH TEGUR
same2 ^-^
bt dohh ......
aku x paham lah weh apa yg kau kata tu..
hmm , xde pe laa