Jawapan

2015-12-07T00:38:54+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Dugaan Mira, Anda mengalami tension headache, biasanya karena kelelahan dan stres ! Itu bukan simpton kpd barah otak !
dia cam kat dada pastu dia pi kat tgn..time tu rasa tgn cam lemah sikit nk tulis pon sakit..tahan jela smpai nangis
pakai salonpas pon xde beza
tu yg saya takut tu
takut ni effect dari saya kena denggi thun lepas sbb saya pnh ada simptom nk kena buat second time
doktor ada ckp klu kena second time akan lagi teruk
2015-12-07T00:44:35+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Tak.x semestinya tu mesti stress ke biase je
don 't worry
saya bkn seorang yg stress hari2
tk tjt sis stress spm ke
dh check kat klinik ke
saya takut nk check
spm da lama habis..saya x stress