Hye korg..boleh tolong x?... 1)mcm mane nk branikn diri utk buat presentation dhadddapn kawan2 satu klas? 2)mcm mne nk branikan diri tanye cikg soalan yg kite x fhm? 3)kawan2 saye suke buat lwk psal klemahan saye,cthnye..satu hari ade lalat suke hinggap kt kpala saya..pastu kwn saye pon ckp "mungkin awaK busuk sgt smapai lalat pon jatuh hati kt awk" kadg2 die ejek saye "weyh ko naik basikal mcm makcik jual karipap"utk tahan mlu saye pon ikut glakkn skali lwk tu...ape yg spatutnye saye buat? 4)saye ade msalah utk tolak prmintaan kwn saye....bukan saye x nak tolong tpi prmintaan die tu x logik dek akal..n menyusahkn saye..pastu rkn saye yg lain pon kte saye mcm pmbantu die..help me please?? 5)saya trlalu mrendah diri smpai ade kwn klas saye yg x pernah saye tegur..saye x prnah ckp dgn org lain slain kwn trapat saye..alasan saye muke saye hodoh pastu saye x tahu nk ckp ape ngn dorg..please help me? X YAH JWB SMUE SOALAN PON X PE..BUT PLEASE JWB YG KORG TAU..N SAYE PERLUKN SGT2 DORONGAN KORANG

2

Jawapan

2015-12-14T22:47:12+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1)anggap mcm awak tak nmpak kwn kwn awak
2)tekad dlm hati untuk tanya cikgu
3)ubah diri awak atau buat tk tahu je dgn ejekkan diorang
4)cuba ckp elok elok dgn kwn awak yg awak tak boleh tolong die
5)yakinkan diri and jgn terlalu merendah diri nnti org lain boleh mainkan awak




3 3 3
2015-12-15T00:35:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awk kene sabar je laa..lama-lama nnti mereka akn mndpt padhnya blk..just wait masa dorg je..awk perlu sabar