Hai korang! Sorry saya lama tak on and maybe tahun 2016 saya dah tak on or jarang on bcs saya akan mghadapi exam SPM :') Maafkan salah silap saya if ada buat korang terasa or anything what. Forgive me okay? x)) and one more saya nak mintak tolong agar korang semua doakan saya berjaya. Thanks for everything! Love you guys a lot! <3 Happy near year! :)

2

Jawapan

2016-01-01T10:52:01+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
AMIN, semoga berjaya SPM. GOOD LUCK !!!!!!!! 
3 5 3
Jawapan Paling Bijak!
2016-01-01T11:22:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Do your best in the SPM. takde hal. segala salah silap yang disengajakan atau yang tidak disengajakan, sudah dimaafkan. kira 0 - 0 lah ye. thanks for being with us until.

insha Allah, semoga ouro sukses dalam SPM nya. love you too. <3 and, happy new year! keep fighting! jangan menyerah sebelum berjuang. chayok2. ^_^
3 5 3