Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-01-03T15:19:16+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
T3 - T2 = T2 - T1 ( 2m + 1 ) - ( m + 3 ) = ( m + 3 ) - ( m - 1 ) 2m + 1 - m - 3 = m + 3 - m + 1 m - 2 = 4 m = 6 d = T3 - T2 d = 2 ( 6 ) + 1 - ( 6 ) + 3 d = 12 + 1 - 3 d = 13 - 3 d = 10
saya tak faham....
boleh terangkan ....