Jawapan

2014-07-01T00:19:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kaedah kajian ni macam contoh
saya telah menayari internet dan mencari laman web yang berkaitan dengan perpaduan kaum di negara kita..then kena tulis link link yang kita cari di internet tu 
1 5 1
link link tu kene tulis kat kaedah kajian ke .. kat sumber ?
ok example kamu buat kaedah dengan melayari internet after kamu huraikan kamu kena letakkan sekali dengan link link yang kamu dah layari untuk mencari bahan tu...kaedah lain pun boleh contoh nya kamu ke lawatan sesuatu tempat..or kamu pun boleh buat kaedah temu bual dengan mana mana orang..macam tu lah kaedah :)
ohh .. okey okeyy paham .. terima kasih nyee
sama sama ^^