Jim is paid for overtime when he works more than 40 hours per week.

A. Write an expression for the number of hours he works overtime when he works h hours

B. Find the number of hours Jim works overtime when he works 40,44,48 and 52 hours

1

Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-01-06T00:17:28+08:00
Overtime = more than 40 hours per week A.40 hours × 7 = 280 hours B.404448 ÷ 60 hours = 6740/4/5 = 4/5 × 60 minutes = 48 minutes + 6740 hours + 52 hours = 6840 hours