Cara menghilangkan jerawat dengan cepat dan mudah ^_^...senjak sy drjh 6 , sy dh ada jerawat...err..sy tk suka ada jerawat !!

2
Huhu ~ biasa la kan semakin remaja semakin mengada semakin merasa ... Hahha mean ''merasa" tu dalam tau ^_^
Cerewet , n sifat2 kewanitaan ... Hahaha

Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-01-09T20:02:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya ada guna satu produk...nama dia mistine egg white peel off mask..dia bole hilangkan jerawat,licinkan muka,hilangkan bintik hitam dan putih dan muka akan jadi soft dan moist...saya da guna sebulan dah...bnyk perbezaannya...klu awak nk try,cari kat kedai yg ada jual tu...dia bentuk mcm krim pencuci muka..harga dia RM15
1 5 1
awak da bukak link tu ke
ok..maknanya bila2 je boleh wat
lom..nk bukk ni
ye
ok...
2016-01-09T20:44:20+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Gunakan pencuci muka untuk mencuci muka.Jangan suka tidur pada lewat malam.Amalkan pemakanan yang seimbang.Jangan selalu makan.kacang dan makanan yang berminyak dan pedas.....HARAP MEMBANTU!=)