sy pun search dkat google je :D
nak taip apa ? dr tadi sy hadap leptop . sakit mata haaa
juz taip je perpaduan kaum, kepentingan prpaduan kaum, definisi perpduan kaum, mcam2 laa pasal perpduan kaum , msty ade laaa , awk juz perlu olah je nnty .
ouhh . em kalau ambik dari blog ckgu sekolah lain blh tak ? sy copy dr blog ckgu razak . taktahu sklh mana, tapi serius bnyk m'bantu
Boley je, sy pun ambk dry blog tuw jugak

Jawapan

2014-07-01T11:46:04+08:00
Rumusan tu mcam kesimpulan dari rencana yang awk buat
saya taktahu nak ambik cntoh peristiwa apa utk jadikan ikhtibar . sbb ckgu sy sroh bg contoh peristiwa
camnilah first awak kene baca buku teks sejarah form3 dengan form 5 dekat dlm buku tu banyak sangat contoh peristiwa ? Ape tajuk rencana awak ?
tajuk rencana sy ' perpaduan kaum, tunggak keamanan'
peristiwa 13 Mei , cuba awak cari dekat google (wikipedia ) :)