Jawapan

2016-01-10T20:46:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sehingga akhirat dunia ini..

#harapmembantu ^^
awak laki ke pompuan niwa ?
idahadanila ni soalan tuju kat sape Hahaha
siapa yg nk nangis
alya perempuan ,, hehehe tu bkn nma sbnr sma sya wana :D tu niwa tu nma sngktn ,,hahaha
ouh .. okay :)
2016-01-10T20:49:58+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sehingga kiamat agama akan berkembang dalam sesebuah negara dan bangsa.
#harapmembantu^_^
hm , maaf kami kecik lg and kitorang tak bljr lg tntg huraikan sesuatu benda ni , jd maaf ye . mungkin akak boleh search kat google . sbb sye ni x pandai sgt :)
yep btul kata alya
hahaha la yeke ,, maafla susah kan je ,, x de niat :) xde kat google sbb ni soalan kbat hihi sokey akak boleh fikirkannya heheh just nk thu pndpt org ^__^ thnks sbb mencuba ,, awak umur brape ye? alyabalqis
12 thn 
ohh okay ,, ^^*