Jawapan

2016-01-14T22:59:18+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Matematik tambahan ni pengiraan dia akan lebih susah sbb byk formula utk ingat. Selalunya klau kita guna penggiraan matematik tambahan dlm matematik pun pemeriksa boleh terima.
1 5 1
Jawapan Paling Bijak!
2016-01-15T15:00:32+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Biase jer. Ape ya penting. Faham and tahu mcm mana nak tukar formula. Utk tukar formula, Ofcoz, Basic really Important. What you learn on Form4 and Form5 is a basic for the REAL MATHEMATICS. Don't Worry, Practice makes Perfect.
1 5 1
Tapi, aliran akaun mempunyai masa depan yang cerah for sure.
oooo,thanks...
so klau pilih akaun ingatan kena kuat kannn
Ehh , Tak jugak . Rasenya, Perdagangan perlu mghafal lebih lagi. Akaun hanya perlu faham konsep dan tahu format2 tertentu . Saya tak ambil aliran akaun , jadi kurang tahu. 
ooooo,sokay