Jawapan

2016-02-10T21:55:38+08:00
First kita kna membaca buku tu dlu, and then abis bca bku tu smpai abs, fham kn crita bku tu, and kita kna buat sinopsis bku tu mksud nya ksuluruhan crita tu scra rngkas and bru la awk tlis kat bku nilam awak.. buat nilam ni kna rjin mmbaca bru syok buat nilam..
1 5 1
ohhh tapi saya tetap tak jugak cam mana ni
faham jugak
cuba adek bca dlu satu buku yang adek suka.. bila adek suka baca buku tu adek akn fham dngan jln crita tu and then adek kna rngkaskan lah sluruh crita tu mcm buat sinopsis tu mcm tula..
ohhhh