Jawapan

2016-02-11T22:00:59+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
In english....if we break up...
is that your question or what
sama-sama
mna satu yg btull ni
yg atas ke yg bawah
2016-02-11T22:03:43+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sekiranya kita putus cinta , kita perlu lupakan si dia dan teruskan hidup seperti biasa . keep move on . jangan biarkan kisah itu membuatkan hidup kita tidak gembira . jika susah untuk mlupakan kisah itu , cuba sibukkan diri anda dgn melakukan banyak perkara yg menarik sprti b'jalan2 , b'senam , stay with friends & sbgnya . Jngn buat ssuatu bnda yg kurang waras skiranya trlalu trtekan dgn prpisahan ini .

but the most importantly , keep your face smiling and keep move on .
Xpe mana2 pun betul just kasi buat pengetahuan,kita dapat tahu maksud dlm bahasa inggeris dan tau mcm mana utk hadapinya kalau berdepan dgn masalah ni jadi x perlu pening mana jawapan yg betul
Belasah je dia dan balas sakit hati tu dgn belajar bersungguh2 dan buktikan kita mampu hidup tanpa dia.Ingat dia x de x boleh Berjaya dlm hidup mak ayah kita lagi saying kita drpd dia
sayang
btull3...stujuuu sgt 2
rupanya ladies talk