Jawapan

2014-07-01T22:19:08+08:00
I boleh je tapi cannot copypaste ah
owh bgs nye tmpt korang kan bab tmpt kmi pentaksir kawasan x kasi benar .mesti on the spot from oatk jak
yeke?? serius mcm mana nak fikir kalo on the spot from otak susah kot..hahah sabar jelah btw gud luck for pt3 =)
haha ,tu la bha but god luck too.......^-^
haha....okay thank you...
2014-07-01T22:20:48+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Boleh sahaja..tapi tidak boleh tiru bulat-bulat nanti turun gred =)
1 1 1
tmpat kmi x bole bwa apa2 bhn pn