Jawapan

2016-02-14T12:31:10+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Biasanya karangan percutian ni past tense sbb dah pergi..kalau belum present tense/simple present tense
1 5 1
sambungan perenggan 2(isi 1)

-sampai sana kul bape
nampak apa kat sana..pantai ke bangunan bersejarah ke..
lepastu cerita tinggal mana
berapa lama
pergi mana
hmm..betul laa apa sya ckp..xpi x tepat..kan??
perenggan 3 (isi 2)

-pergi tempat menarik lain pulak..
cerita pengalaman kat sana..awk buat apa
perenggan 4 (isi 3)

-hari kedua pergi mana
cerita pengalaman kat sana awk buat apa..
penutup

cerita lah awk nak balik..
perasaan awk camne,harapan ape..tamat! :)
2016-02-14T12:31:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Mula dengan tarikh bila kita pergi , contohnya last week , family and i were went to pulau pinang . nyatakan sebab kenapa nk pergi sana , nyatakan bertolak pukul berapa ? naik apa ? gunakan asibidibam 
apakah ?
siapakah ?
bila ?
dimana ?
bagaimana ? 
mengapa ?
1 5 1