Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-02-15T18:31:44+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Stress,family problem,ssh faham pelajaran,mahu terangkan lebih oleh cikgu
1 5 1
tu kene jujur
hah
klu malas,at least buat jgn x buat langsung
ha ah asalkn kerja bersentuh kn . haha
haa itu sudah bagus 
2016-02-15T19:28:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sakit ke , stress , soalan susah , or ape lagi lah. Saya pun tak tahu sangat sebab kalau bagi alasan je cikgu kata meniou xD ... hehe . tp at least baik jujur ..
#harapmembantu^_^