Boleh tolong terangkan lebih spesifik lagi tak sejarah PT3 ni dekat aku? padat dan ringkas. pleasee. esok aku ada sejarah.

1
tu lah. alhamdulillah. anak cikgu lah ni
Harapan ( saya berharap agar )
• Sentiasa mematuhi undang-undang/ peraturan
• Tidak terpengaruh dengan anasir luar
• Menghargai jasa tokoh
haaaa. semua bagi. ringkas. terima kasihh
Seterusnya boleh pergi laman web, secara terperinci di :

http://cikgurazak.blogspot.com/ :)
terima kasih bellalowiy

Jawapan

2014-07-01T23:22:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sejarah Pt3 ni senang je act. Dia nak mintak pasal Perpaduan Kaum di Malaysia. Kau kena bagi ikut apa yang dia nak, contohnya, dia nak Kepentingan perpaduan kaum, Cabaran untunk mengekalkan perpaduan kaum, Langkah untuk mengekalkan perpaduan kaum ngan Faktor yang menyumbang kepada pengukuhan perpaduan kaum.
1 4 1
well sapa suh kau tidur dalam kelas -..- yep, karangan. memang kena ada semua aspek kat atas tu baru dapat full marks.
ohhhhhhhhhhhhhhh. yang bahan rujukan tu macam mana pula?
Bahan rujukan tu kau kena tulis dari mana kau dapat sumber maklumat. Contohnya, kalau kau cari pasal Langkah kat internet, kau tulis kat rujukan tu laman web nya sekali.
Other than that, contoh:
1. Internet - http://brainly.my
2. Majalah - Nama penerbit, tarikh
3. Akhbar bla bla bla blaaaaa - Penerbit, tajuk akhbar, lol
http://www.cikguhailmi.com/2014/07/tips-menyiapkan-tugasan-sejarah-pt3.html