Jawapan

2014-07-01T23:32:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya buat pencemaran bau
2014-07-01T23:34:05+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Pencemaran bau? okay faktor dia buang sampah merata2.. pihak berkuasa tidak menjalankan tugas biarkn smpah penduduk berulat didalm tong smpah.kesan dia pulak..penduduk kurang selesa.. pembiakan aedes melampau... dah ade nyamuk of course lah penduduk akan dpt dmm denggi, dan langkah2 gotong royong,melaporkan pada pihak berkuasa
geo kena buat folio kan ? but sejarah karangan right ?
rasenye sme je kene buat karangan.. sbb kat krts sy dpt tu dia tulis 'hasil tugasan calon tidak kurang daripada 300 perkataan'
tulah kan i tgh pening geo folio or karangan sbb ada benda 300 perkataan ni. thats why confuse kena buat apa ni
itu kita buat kt sekolah kan? okay before u buat u tnye cikgu u buat kepastian.. okay? don't mess ur mind dear,, cri bahann dulu.
oh yeah lah hahah ok