Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-02-20T20:17:52+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau saya , saya akan berterus terang sebab orang itu tak tahu betapa sakitnya hati kita ni . Lagipun sakit kita ni takde sape tahu . Hanya Allah je tahu . Jadi kalau orang tu tak terasa , cakap la . Cakap tu kena baiklah . Berbincang . Harap dia rasa bersalah . Tapi kalau orang tu buat tak tahu je memang panas la kan hati . Then dia akan cakap benda kecik je . Hey ! apa diorang ingat diorang boleh rasa ? So , better luahkan . Kalau tak nak , pendam je . Orang yang tabah mengahdapi ujian ni orang yang kuat Imannya . Bersabar , Nanti dia dapat la balasan . Kalau orang tu cakap ape2 jangan layan . Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya :)
#harapmembantu^_^
2 3 2
2016-02-20T20:26:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
For me , kalau benda tu membawa kebaikan untuk dia , saya akan terus terang . If no , then saya akan diam dan pendam je lah. pada pemikiran saya lah kan , saya tak kisah kalau ada orang sakitkan hati saya sebab pepatah ada mengatakan " what you give , you will get back ". saya berfikiran positif. Mungkin saya pernah sakitkan hati orang lain , jadi tak boleh nak salahkan kalau ada orang sakitkan hati saya.
That's all. terpulang cara pemikiran masing masing. Banyakkan bersabar. Allah suka pada orang yang suka bersabar.
Moga dapat membantu :)