Jawapan

2016-02-21T14:25:45+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Free and relaxed Mind
Starting your revisions with a clear and relaxed mind will help you in gaining full memory of what you studied. If you are in a disturbed mind, try not to study but scribble all the notes of what you intent to study. This somehow will help you to have free and relaxed mind before you start your studies. You can try these simple techniques such as writing down keywords and repeating it whenever you are not on track as this will help you come back to the topic or issues that you in.
2016-02-21T14:33:02+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hi awak! spm this year jugak eh? sama sama lah kita yee :)
the tips that i know ((but not yet being practical))
- elakkan study at the 11th hour
- kalau subjek fakta, and u cant memorize quicky, awak kena fahamkan dulu apa jalan cerita dia. example; sej, awak kene tau mcm mana imperialisme berlaku, then apa jadi sume. awak fahamkan dulu and then mesti boleh ingat :)
- kalau subjek mengira, u have no choice melainkan rajinkan diri buat latihan sampai lebam lololol hihihihi
- kalau bm awak baik score dekat karangan. search banyak-banyak bunga bunga bahasa and perkataan bombastik untuk guna dalam karangan. ahh this same goes to english
- awak mesti elakkan baca subjek hafal tu nak dkt dgn exam tau 

#harapmembantu :)) 
mmg pun nak pecah kepala XD hahaha awak punn :)
HAHAHAH . Sekali lagi Thank you :)
anywayy, awak boleh tolong tak? hihihi ada tak sinopsis dear mr kilmer chapter 6? :)
adooo . jap nk snap kat mana ni?
saya ada msj awak cuba tngok :)