Jawapan

2016-02-29T21:12:31+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cuba untuk hilangkan rasa malu dalam diri dan yakin pada diri
2016-02-29T21:28:05+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awak cuba la beranikan diri awak, pemalu tu takde manfaatlah untuk kehidupan awak. Cuba awak katakan pada diri awak bahawa awak berani, awak nak melawan pemalu kau n berani tu taklah sukar. Misal awak tak faham ngan home work awak, n awak nak tanya kepada friend awak, takkan lah sukar sebab awak dah fikir dalam qalbu if awak ni berani la, buang  malu awak jauh-jauh ye,. And You Know?? Malu adalah sebahagian dari iman n you must believe if Allah always beside you.. Hey.. You know?? Rakan sekelas saya pun cakap bila saya ni orang pemalu la, but I Dont think so, hihi.. Buang pemalu awak jauh-jauh la