Jawapan

2016-03-01T10:02:10+08:00
5+5+6+9 = 5+5=10
               =10+6=16
               =16+9=25
2 3 2
2016-03-01T10:57:06+08:00
5+5 = 10 6+9 = 15 Total = 25
1 5 1