Jawapan

2016-03-05T00:40:45+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Form berapa eh? summary takde dlm pt3. kalau nk buat ape² karangn or summary, kita kena tahu maksud word by word. yg isi dia bagi pun kena tahu maksud. macm mana nak tahu? Sbb tulah kita kene baca bku bi byk² hehehe. lepastu spelling kene betul (saya akn check google just in case spelling salah ke ape. tapi sewaktu buat latihan kt rumah la.)
grammar pun kena ok. kalau nak lebih mudah, beli bku latihan grammar. sbb selalunye grammar kita yg plg hancuss kan hahahha (maaf, bkn nk ckp kat awk. saya pun grammar )
Haaa! lagi satu, susunan ayat kene betul sbb kalau slah, maksudnye akn jadi lainn. ok, itu je dri saya hehehhe. Saya suka tgk drama² english, novel english. Inshaa Allah dpat membantu sedikit sebanyak. sekian, terima kasih