Maaflah saya nk Tanya soalan macam mana kita nak daapat result keputusan A+ dalam subjek Add mt dan mt tanpa rasa bosan nak belajar.Macam mana nk jadikan subjek mt dgn add mt sebagai subjek kegemaran kita.Nk buat apa untuk kita suka dgn subjek tersebut.Macam mana kita nak suka 2 subjek.Tolong saya.Terima kasuh

2

Jawapan

2016-03-07T15:21:56+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Mmg ramai yg xminat add math ngan math. utk menjadikan ia subjek yg kita minat, kerapkan buat latihan dan cuba SEDAYA-UPAYA utk fhm WALAUPUN kita sebnarnya bosan/serabut.
walaupun bosan teramat, teruskan mencuba krn bila anda faham betul2 topik yg dibelajar, anda akan tahu....WoW!!! subjek ni sgt2 fun. syiok pun asa kdg2 bila tgh buat tu.
1 5 1
Awk form berapa
x...xambil pun...rp sy tau dr pnglmn sy tngk kkk sy yg ambil sains...sbb tu sy kata atas tu, kwn sy yg power math, bkn add math
form brp tu, xblh ckplh...maaf
tp, mmg sy tau yg add math btol2 susah, walaupun begitu, ada juga yg dpt 99%...100%. jadikan ia pembakar smgt. jagn jadikan susah tu alsn
Just take it easy and you'll can do it...
  • qim1
  • Pengguna Baru
2016-03-07T20:26:11+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sabar dan tabah dan tak mudah putus asa saya daripada C dapat A+ spm add mt
1 5 1
wow hebatnya
nanti awak nk sambung belajar dkt mana
Ajarkan saya boleh kalau awk x kisah
Hahaha.......saya pun nk dpt A+ juga.....