Jawapan

2016-03-13T09:10:55+08:00
3×3=9 for tuesday
9×3=27for wednesday
27×3=81for thursday
so the answer is 81 pages he read on thursday
2016-03-13T09:30:09+08:00
Monday=3
tuesday=3x3=9
wednesday=9x3=27
thursday=27x3=81

answer=81 pages on thursday