Jawapan

2016-03-13T21:26:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Slalu fikir yg diri boley buat and tengok cara org rajin menjalankan rutin harian mereka , then try it .. Klw tak boley jgk , minta2 laa dngn tuhan spaya tdk malas2 .. Dan jgn tinggal solat sbb dari solat itu laa kita boley practice jadi rajin..
Jawapan Paling Bijak!
2016-03-13T21:42:11+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Always motivasi diri sendiri .'sampai bila nak malas' 'takkan taknak berjaya' selalu tanya soalan mcm tu kat diri sdri . malas bertempat takpe.jangan malas semua benda .malas semua student ada hahaha .so kena pandai2 control lah . kalau malas nk study at least baca buku sikit n faham kan .
1 5 1