Jawapan

2016-03-13T22:26:09+08:00
15%=75 min(science class)

*1%=5 min
100% of school day
=500 min
=8 hours 18 min#
2016-03-13T22:30:13+08:00
75 MINUTES=15% 1 MINUTES=75÷15 =5 100-15=85% =85×5 =425 75+425=500 Kaiser spend 500 minutes in school a day
1 2 1