banyakkan latihan,pemahaman dan ingatan...kalau nak mudah faham masa cikgu ajar..cuba belajar sebelum cikgu mengajar then kalau faham sikit pun dah kira ok la..satu lagi cuba biasakan diri buat latihan math setiap hari..bukan time ada homework je
salah tu patutnya guna kalkulator buat macam tu lambat.

Jawapan

2014-02-04T20:00:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Fahamkan soalan dan banyakkan membuat latihan matematik . InsyaAllah dapat .
3 4 3
cuba faham formula dan ingat untuk menyelesaikanya
salah patutnya guna kalkulator
2014-02-04T22:18:36+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hafal formula dan sifir
1 5 1
bnyakan ulang kaji pelajaran....jgn bnyk melango......
kalkulator