SIAPA2 ADA SUMBER RUJUKAN ATAU BAHAN SELAIN DARIPADA INTERNET DAN BUKU?.
URGENT! URGENT!
SHARING IS CARING
SHARING IS EVERYTHING!!!!!!!!!!!!!
PLEASE!!!!!!!!

1
kat dalam part langkah2 boleh kot
untuk isi rumah terbuka or saling hormat menghormati antara kaum
boleh jugak~ saya transfer-kan dalam pengenalan dan langkah2. Tepat sekali! brilliant! :) Simple but kreatif right? haha :D
Terbaiklah korunk.. THUMBS UP! :D
haha~ thanks :D semoga anda dan anda dapat menjawab soalan sejarah ini dengan mudah dan kreatif macam saya ^_^ hehe~ gurau2. :D ada apa2 lagi, just tanya je la :)

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2014-07-02T23:56:17+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kamus or suratkhabar ke, majalah.. InsyaAllah banyak.
1 5 1
letih dah mencari x jumpa2
better gi kat library skola. mestia de