Ada tak orang yang tahu untuk cabaran untuk mengekalkan perpaduan kaum. kalau setakat tengok internet aku pun boleh. habislah satu malaysia tingkatan 3 jawapan sama je. and besides, terlalu panjang ah kat internet and uh ye pun masuk ke otak nak hafal semua tu nanti nak jawab kat periksa acanooooo. just saying idk, jangan ambik sgt kat internet ingat pelajran menteri tak check ke google. mmm tak pasal pasal semua fail nanti

2

Jawapan

2014-07-03T00:08:15+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sumber mmg sama dari internet.. tapi keaslian ayat tu berbeza dlm diri setiap plajar.. sbb tahap mentaliti kite berbeza.
yelah.. but some people just took it all out from the internet sampai nak ambik yang tarikh tarikh penting bab 4 sejarah
2014-07-03T00:08:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1. Perbezaan agama dan budaya
2. Sentimen Kaum
3. Laman yang menguar-uarkan berita negatif
oh god, thank you. youre a life saver ily muah muah