Jawapan

2016-03-19T16:36:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
- kena improve writing skills and also speaking skills spy senang utk jawab essay
- dalam essay tu , apply idiomatic expressions , quotes yg kita tahu yg boleh tmbh markah
- pastikan grammar tu kita dah mmg power and kuasai , means tak boleh ada satu pun grammatical error ..

ni je tips yg sy rasa berguna utk share dgn awak.. all the best!