Jawapan

2014-07-03T15:51:18+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Grafik 2 mcm peta minda, graf dan carta pai
nak bt jadual pon boleh...berdaa\sarkan soal selidik
nak buat pasal ape ? punca , kesan atau langkah2 ?
soal selidik kene bt sume
aishh , cikgu cakap soal selidik tu nak buat boleh .. tknk buat pun boleh ..rasa cam malas lah nk buat , bukannya dapat markah pun . so , klau tk buat soal selidik , kena buat pasal punca,kesan and langkah2 la ye ?
btol 2
2014-07-03T16:01:16+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Buat macam peta buih. just put kataan grafik kat tengah-ii . letak punca , kesan and langkah kat luar . pastu setiap punca, kesan and langkah tu buat point-ii die sahaja 

SMKBTHO2
DN stands for apa ?
ohh, BTHO2 .. Dusun Nanding ^^
ohh , dusun nanding . haha
hehe ^^