Jawapan

2016-03-24T00:43:26+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awk belajar secara berkumpulan.Awk belajar dgn kawan awk yg suka belajar.Awk kawan ngan dia.Dgn mcm tu dia akan mempengaruhi awk untuk rajin belajar.Tapi kalau awk nk study sorang2 tapi waktu tu tiba2 rasa malas awk tukar langkah dengan belajar dekat library.Dgn begitu rasa malas awk akan hilang.Sori Ya tu tips dari aku.Maafla kalau tak membantu sangat kau.
boleh buat solat tahajud kalau awk ni islam T-t maaf x tau kalau awk islam atau buka
bukan
oh sori ya T-T
terima kasih sekali lagi ya :)
sama2
2016-03-24T00:45:01+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awk rajinkan diri untuk prig library sbb kat sana suasana lebih tenteram utk belajar.Awk mudah focus bila belajar kat sana.Xde org yg boleh buat bising sbb nanti kena marah dgn librian