Jawapan

2014-07-03T17:09:09+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Dua . : internet n buku. tak payah cari kat surat khabar pun x apa kann?

okeyh . x yah pon x pew . tp bkan kne lbeh 3 sumber ker/
haa? yeke? entah laa. not sure about this :3 cikgu kat skola ckp bole je, aslkan lbih dri 1 sumber.
owh~ okeyh . up to you :v
haha , okk :]
2014-07-03T17:10:57+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sumber yg saya dpt 5 :
1) buku rujukan
2) buku teks
3) akhbar
4) intenet
5) majalah

sekarang ini, akhbar sangat dititikberatkan.. 
1 5 1
buku rujukan ngan buku teks tu dalam kategori yg same : BUKU
yup (y)
ha'a lh. maaf kan saya :D