Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-03-25T22:03:05+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
I am going to spend a nick of time with my friends - bisa jadi jwbannya
tapi gambar lain..
Udah napa nggak letak gambarnya sih
macam mana nak letak gambar dalam ni..
Kok gue nggak tau.bisa kamu nanya sama moderator di sini ya
ok.
  • Pengguna Brainly
2016-03-25T22:18:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maksudnya itu jaga jaga....awk nk kemana itu???

jadi nk jawab pon boleh nk tanya pon boleh contohnya..

im going anywhere away from you....-jawab

or

what??i don care anymore-tanya..