Jawapan

2016-03-27T20:58:03+08:00
Ianya tidak.begitu susah jika awak ada belajar dan mengulangkaji.Namun begitu,pelbagai soalan KBat yg akan keluar,apabila kita belajar dan mengulangkaji,kita akan mudah menjawab soalan tersebut.Maka,rajin-rajinlah.belajar ya Supaya awak berjaya di masa akan datang.^-^
1 5 1
thanks,
upsr ni tukarlah format apa pun sebenarnya caranya sama sahaja.yang penting adalah berusaha.kalau first first dah give up mmg tak boleh buat.bm paling senang nak skor.mt memerlukan latihan tubi sedikit.btw sekolah mana pun pelajaran ttp sama.GOOD LUCK tinggal 135 hari saja sebelum upsr.dah tolak cuti.
salah satunya pergi ke kelas bimbingan dan tuisyen
kalau boleh jgn hilang perhatian seminit pun dalam kelas sebb wlaupun seminit dah rugi banyak.dan kalau boleh pastikan kehadiran 100% ke sekolah.
2016-03-29T18:05:25+08:00
Susah.format pun berubah. tapi kalau ulang kaji bamyak bamyak,takde susah sangat