Jawapan

2014-07-03T18:56:59+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
                                         PENTAKSIRAN TINGKATAN 3 (PT3) GEOGRAFI                                                                   SMK HILLCREST  
(BORANG SOAL SELIDIK)  

NAMA:
NO.KAD PENGENALAN:
ALAMAT:
UMUR:
PEKERJAAN:

SOALAN:-


1) Apakah punca pencemaran udara di Taman Seri Gombak ?   _____________________________________________________   _____________________________________________________
2)Apakah kesan pencemaran udara di Taman Seri Gombak ?  __________________________________________________________  __________________________________________________________
3)Apakah cara untuk mencegah pencemaran udara ? ___________________________________________________________                                                                ___________________________________________________________
kena tulis dgn tgn. lebih kurang 20 borang soal selidik perlu diedarkan kepada 20 orang. kan? Ke cikgu awk ckp mcm mane?
guna komputer pon boley...awk kena edarkan kat org yg duduk di kwsn rumah awk..i mean contohnya taman seri gombak so awk edarkan lah kat org yg duduk kat taman seri gombak tapi klu awk nk senang,, awk bagi je lah kat kwn2 awk sbb kwn2 boleh mewakili ibu bapa :)
ok..tq, tapi bgi memudahkan kerje, bleh tak klau nk buat skali dgn pilihan jawapan. so org2 tu just bulatkan jelah. ke mmg org2 kena nyatakan sendiri? klau tiru yg blog cekgu norazimah sebiji-sebiji bleh ke? xdikira plagiat kan...
dikira plagiat .. sbb kalau awak bagi link ..maybe dia detect .. or cara penggunaan bahasa .. maybe :)
2014-07-03T18:57:05+08:00
Cari beberapa orang sumber atau responden , then soal selidik mereka 

yup .
mengikut guru awk, photostate dibenarkan atau tidak? ckgu ckp 1 borang buat dgn tgn, yg lain tu photostate jelah. tpi klau print xsilap sy ckgu ckp xboleh..hmm xtau lah :(
Tak boleh photostate , semua kene tulis tangan ,
ayooo..20 borang tulis tgn? ngee....sukenyee
Tapi cikgu saye cakap paling kurang 5 je ,