Borang soal selidik tu kena buat 20 borang dengan menggunakan tulisan tangan dan boleh photostate yg kita tulis dgn tgn tadi. Jadi, sy kena edarkan borang tu kpd 20 orang?

2
Dye Ta De Ckp Pasal Soal Selidik Lgsg
bukan pasal soal selidik, pasal keseluruhan la. kalau soal selidik memang takde
N Ta De Ckp Psal Photostat
ckgu sy plak ckp bleh print. pastu keesokannya dye ckp xbleh. borang tu satu tulis tgn, yg lain tu photostate. hmm confusing ler.
tu la pasal, sejarah senang je, geo je susah :( actually tak susah mane pon, tapi cikgu tu yang buatkan ia jadi susah :( sejarah dah settle da semua, tinggal karangan je, tu pon da buat sampai kepentingan.

Jawapan

2014-07-03T19:07:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yup , Kene Bagi Dkat Org Awam Kat Kaw Kajian Dan Sruh Die Jawab
2014-07-03T19:07:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
 yup tapi guna komputer pon boley lahh...just bagi cadangan :)