Kenapa kita berasa susah sangat hendak membuat karangan bahasa inggeris?Bagi sesetengah orang rasa senang nak buat,bagi orang lain pula berasa susah nak buat.Walau pun kita pergi kelas tusyen sekali pun tetap tak boleh buat.macam mana kita nak hadapinya???

2
SMK TAMAN NUSAJAYA
saya smkdabb
nak jadi friend aku tak dalm profile brainly aku
tak nak takpe tak tak paksa.paksa dosa...
aku nak

Jawapan

2014-02-07T07:54:30+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Apalaaaah tu pon susah

Komen telah dipadam
hmmm yelah
Kena banyakkan membaca dan faham perkataan dia. Sebenarnya english ni kalau tak minat mmg susah la. sbb kalau minat msti awk akan berusaha utk buat dia~
2014-02-07T11:32:39+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kita hendak(1) membuat ulang kaji(2)membaca kamus dan menghafal(3)memberikan perhatian semasa kelas di sekolah mata pelajaran bahasa ingeris.4)membuat latih tubi(5)bermain permainan seperti ,scarblee,keywoorddan sebagainya.
saya harap dapat membantu
1 5 1
brofist
saya akan berusaha mendapatkan cara 1#.
INSYAAALLAH
cara itutersilap tuliscarta
ok