Jawapan

2014-07-04T15:10:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Geografi kena buat mcm folio..
 pengagihan kerja
objektf kajian
kaedah kajian
pastu punca,kesan dan langkah.. for each one of these, awk kena buat fakta,huraian dan contoh. ikut je kat kertas ckgu kasi tuu .

kaedah kajian tu macam mane
awk gi tngk dekat internet,ad banyak contoh.. lebih baik ambik contoh pencemaran alam sekitar ipoh, yg ni folio lengkap tpi xleh tiru sbb ckgu blh akses ngan cpat folio ni kan .. so tukarkan skit2 ayat nyer.