Maaf klau saya tak habis2 tanya pasal ni,saya risau sngat n stress..soalan saya-klau nk tukar aliran kene bagitau siapa n kene marah dengan cikgu tak kalau nak tukar aliran masa ni,sesiapa boleh tlg,saya sangat3 risau..:(:(:(

2

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-04-17T11:39:27+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hmm.. mungkin awk kena bagitahu ibu bapa, dan guru2 yg berkaitan... contohnya PK akademik. Tapi sebelum tu, cuba try tanya pendapat ibu bapa atau guru kelas awk dulu sebelum tukar aliran.. 

Sebelum ni, kalau kat sekolah sy, ada je kwn2 yg tukar aliran lambat, tapi cikgu memang takkan marah, sbb tu atas pilihan kita sendiri.. maksudnya, kita lebih tahu tentang minat kita dan apa yg paling sesuai dgn diri kita..

Sebaiknya, awk solat istikharah dulu... apa2 pun, all the best! :)
1 5 1
awk dah tengok b. teks dia? ataupun tanya diorang dh blaja sampai mana
tak tengok lagi,tapi boleh ke sye tukar,sbb sye mmg tk boleh dgn sains tulen ni:(
boleh je, awk cuma kena yakin dgn diri sendiri, fikir positif
ok.terima kasih.
sama2
2016-04-17T14:57:41+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cikgu x dak hak nak marah awak sbb soal ni melibatkan masa depan awak...Pada pandangan saya,cuba awak share ngan parents awk..X pun gi jumpa kaunselor...Share ngan cikgu pasal benda ni...Lastly,kalau susah sgt buat Solat Istikharah...Mengadu kat Allah pasal benda ni..In Shaa Allah,dia akan bagi petunjuk..
Saya dh tanya mak saya,mak saya pun setuju bila saya kata nak tukar aliran ni.
Then I don't think u should wait sbb dah nak masuk bulan 5 dh ni..Cepat2 bagitau cikgu mesti dia setuju...