yap. you dh siap buat kerangka kasar and kerangka isi ke blum?
kerangka kasar mcm mna?
kerangka kasar tu kna buat column dlm column tu kna ad bil , perkara , huraian , t/tgn murid, t/tgn guru . then , kat bil tu tlis jlas nom ikut urutan. next , perkara tu tlis tajuk, pengenalan dan senarai semak tugasan nom 4-8 . pastu kat t/tgn murid and guru tu abaikan dlu . sekian
oh.yang tu dah siap just tinggal buat kerangka isi je
oh good. :)

Jawapan

2014-07-04T21:19:07+08:00
Nak berapa pun boleh