Jawapan

2016-04-17T16:12:42+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1 -2 (x) = 4
3 -5 (y) = 9

(x) = 1/((1x-5)-(-2x3) x -5 2
(y) -3 1

(x) = 1/(1) x -5 + 2
(y) -3 + 1

(x) = 3
(y) -2

so, x= 3
y= -2