ha boleh ja nak buat cam tu..
kalau nak guna ayat yang sedia ada kena la tulis benda ni(menurut/berdasarkan/mengikut.............................)
boleh ja..tapi benda yg kita print tu ..kena la pandai olah sendiri..bagi gramatis sikit..
yupppp
okey.. :)

Jawapan

2014-07-05T00:19:18+08:00
Tak boleh.itu dikira plagiat n strusnya dpat F.Sila guna ayat sendiri ye. sekian
tp bkn ke bleh ?? tp kna pandai2 olah kan??
itu sbagai bhan contoh
boleh tu memang la boleh korang kena mula ayat dengan begini(menurut/berdasarkan ...............)
tqsm guys
2014-07-05T00:20:22+08:00
Print terus apa? copy paste apa?

contoh km bka web trus print n copy paste tu km copy lpstu paste kat microsoft
sebagai bahan sumber tu boleh la
thanks